Lukaku y Hazard con dobletes clasifican a Bélgica

Moscow (Russian Federation), 23/06/2018.- Eden Hazard (L) of Belgium scores the 1-0 lead from the penalty spot against Tunisia's goalkeeper Farouk Ben Mustapha (R) during the FIFA World Cup 2018 group G preliminary round soccer match between Belgium and Tunisia in Moscow, Russia, 23 June 2018. (RESTRICTIONS APPLY: Editorial Use Only, not used in association with any commercial entity - Images must not be used in any form of alert service or push service of any kind including via mobile alert services, downloads to mobile devices or MMS messaging - Images must appear as still images and must not emulate match action video footage - No alteration is made to, and no text or image is superimposed over, any published image which: (a) intentionally obscures or removes a sponsor identification image; or (b) adds or overlays the commercial identification of any third party which is not officially associated with the FIFA World Cup) (Mundial de Fútbol, Bélgica, Moscú, Rusia, Túnez, Túnez) EFE/EPA/PETER POWELL EDITORIAL USE ONLY

Bélgica gana por cuatro goles a uno a Túnez tras jugarse la segunda jornada del grupo G del Mundial de Rusia 2018 que les enfrenta en el Spartak Stadium de Moscú.

Los belgas abrieron el marcador en el séptimo minuto, gracias a un penalti de Siam Ben Youssef sobre Eden Hazard que el propio delantero del Chelsea se encargó de convertir en gol.

Romelu Lukaku aumentaba la ventaja belga de tiro cruzado, tras asistencia de Hazard, en el minuto 16; pero tan sólo dos minutos después, Dylan Bronn acortaba distancias al cabecear una falta sacada por el capitán tunecino, Wahbi Khazri.

Lukaku, en la prolongación, aprovechó un pase al hueco de Thomas Meunier, para colocar en el marcador el 3-1 con el que se llegó al descanso.